Menu
Server
New Banner
Partneři
Čtvrtek, 19.06.25, 14:43
Welcome Host

Aktivita - Fórum

[ Nová zpráva · Uživatelé · Pravidla fóra · Heldat · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Aktivita
ReplyDatum: Neděle, 13.12.09, 14:07 | Message # 1
Plukovník
Reputace: 649
Status: Offline
Doufám že mi konečne začnete pomáhat s rozvojem webu..jako ono když každej den každej z vas sem hodi nekam 1 veci.. nevim jestli tema na forku, nivinku, downalod nebo obrazek...ale bude se to tu pomalu plnit...a to ja chci....

http://respect-cz.clan.su/news/aktivita/2009-12-13-70

Webmaster a CL

ReplyDatum: Úterý, 15.12.09, 16:46 | Message # 2
Plukovník
tvl fakt...vy ste tak ochotny neco udelat ze se mi s toho chce blit....to uz mi spis ripper napsal koment k te novince nez nekdo od nas z clanu....serete me angry

Webmaster a CL

LastikDatum: Úterý, 15.12.09, 19:03 | Message # 3
Bažant
Reputace: 0
servus me se chce taky blejt biggrin

ReplyDatum: Úterý, 15.12.09, 19:20 | Message # 4
Plukovník
tjn...ale asi skuste pochopit...ze am nastarosti hafo veci..nehlede na to ze taky nemam cas ze dojidim do skoly atd...tvl ja se musism starat o nas web, o 6 serveru..hlavne o ten nas.. pise mi dene hafo lidi, furt neco resim..posledni dobou hodne na Tdromu...proste mam toho nad hlavu a ani nevita jakou byste mi udelali radost kdyby ste nekdo pridal sem tam nejaky scree, obrazek...download (mapu, cokoliv) novinku (ze sveta css, sofwaru, hardwaru, progamingu..proste cokoliv co se sem hodi) nebo nove tema na forku kde neco zacne rozebirat....proste by mi to udelalo rados kdyz bych videl ze to nedelam sam, ale ze sou v clanu lidi co maji zajem taky rozvijet nas web a zajima se o clan a POMAHAT MI...a kor kdyz vam to napis, rozepisu jak na to a vy to prectete a stejne nic... sad

Webmaster a CL

IzaacDatum: Čtvrtek, 17.12.09, 11:35 | Message # 5
Desátník
Reputace: 33
Zdravim po dlouhy dobe xD este porad mi nejde ne¨t jak by mel,takze ztm nepomuzu ani s carkama a hackama,ale neboj neco sem pak hodim jak budu moct uz me to jebe,kdyz hraju sotva 5 minut a najednou latency 200+++ a uz jen sedim a sleduju jak si tam kdo hopsa a najednou sem dead je to na kokos 14 dni sem uz nehral poradne css!!! im dead men:(

ReplyDatum: Čtvrtek, 17.12.09, 12:48 | Message # 6
Plukovník
tvl tak jim tam zavolej ne ? nejakymu technikoj at s tim neco udelaj... biggrin

Webmaster a CL

IzaacDatum: Středa, 23.12.09, 01:09 | Message # 7
Desátník
Reputace: 33
Hey totalne s tim tedka neudelaji nic protoze budou vanoce a nenechaji je lozit po strese,kdyz nam ji zatepluji nejradeji bych ty srace z ty strechy zhodil

ReplyDatum: Středa, 23.12.09, 13:49 | Message # 8
Plukovník
jezisek na tom nebyl tak spatne, ale ten je uplne v prdeli..vcera na pokru prohral vsechny penize coz cinilo asi 1200kč takže doufam že do konce prosince tady amm od kazdeho z vas tech 300kc, jinak mame po serveru

Webmaster a CL

ReplyDatum: Pondělí, 11.01.10, 15:47 | Message # 9
Plukovník
hubu si můžu utřepit a vy na clan stále serete...ořestaňte jen BRÁT a zamyslete se...mohly by ste clanu taky něco DÁT !!!

Webmaster a CL

jiříDatum: Pondělí, 11.01.10, 15:57 | Message # 10
Podporučík
Reputace: 36
No tak já jsem neřekl,že chci zatím práva a i kdybch řekl tam bych ti poslal prachy dřív než bys mi dal práva

ReplyDatum: Pondělí, 11.01.10, 16:01 | Message # 11
Plukovník
co sem pletes neco s pravama pako ? biggrin na to je jina sekce

Webmaster a CL

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login
Anketa
Líbí se vám nový web ?